(Рибна страва) Риби 1 кг Хліба пшеничного 200 грам Молока або води 1 склянка Цибулин 6 штук Зубчиків часнику 6 (за смаком) Яєць 2 штуки Олія для смаження
Рибу потрібно очистити, видалити нутрощі. Потім відокремлюється м'якоть. Цибулю злегка обсмажити, хліб розмочити в молоці або воді. Пропустити через м'ясорубку цибулю, рибу, хліб. Потім в котлетну масу додати товчений часник, яйця, мелений перець, сіль. Добре все вимішується, прямо майже збивається. Формуємо кульки, обвалюють їх в сухарях. Злегка котлети підсмажити.
Обсмажити трохи дрібно нарізаної цибулі, потім підлити води, тушкувати. У цей цибулевий бульйон покласти котлети та довести після обсмажування до готовності на слабкому вогні. Страву добре подавати зі свіжими помідорами.
|