Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
П`ятниця, 19.04.2024, 07:43
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 28 » Котлети картопляні по - київські
14:26
Котлети картопляні по - київські
( страви з картоплі, овочеві страви)
Картопля 1 кг
Жир 3 столові ложки
Масло вершкове 2 столові ложки
Молоко 1 склянка
Борошно 2 ½ столових ложки
Крохмаль 2 столових ложки
Яйця 2 штуки
Сухарі 4 столові ложки
Гриби 150 грам

Для соусу:
Гриби 100 грам
Масло вершкове 1 столова ложка
Борошно 1 столова ложка
Цибуля 2 штуки

З очищеної картоплі зварити та приготувати пюре. Заправити його частиною яєць, крохмалем і посолити.

Просіяне борошно злегка обсмажити на маслі, розвести перекип'яченим молоком. Цю густу масу проварити, змішати з дрібно порізаними відвареними грибами, довести до загустіння.

Підготовлену картоплю ділити на порції для котлет. Розпластати кожну в паляничку, покласти в середину грибну начинку, сформувати у формі битків (як огірок), обваляти в борошні, змочити розмішаним яйцем, обкачати в сухарях і обсмажити на жиру до золотистої скоринки.
При подачі на стіл полити котлети грибним соусом (підливою).

Приготування грибного соусу (підливи).
Гриби помити, відварити до готовності. Потім дрібно порізати, обсмажити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажену муку. Все добре перемішати, розвести грибним відваром, посолити, проварити, заправити вершковим маслом.
Можна додати в соус томат - пасту.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1042 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz