(пісна страва) Картопля Капуста свіжа і квашена в рівних частинах Цибуля Борошно
З картоплі приготувати пюре. Обсмажити на рослинному маслі свіжу і квашену капусту разом з цибулею. Щоб випарувалася рідина, при смаженні кришкою сковороду не накривайте. Помішуйте, щоб начинка не пригоріла.
В пюре додати борошно, але небагато, щоб пиріжки не вийшли твердими. На долоні формувати паляничку з картопляного тіста, на серединку класти капустяну начинку і загортати, формуючи пиріжок. Їх викласти на змащений лист і поставити запікатися в духовку. Коли пиріжки підрум'яняться (готуються швидко, адже всі компоненти вже не сирі) їх потрібно викласти на тарілку лопаткою.