Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Середа, 22.11.2017, 21:39
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Лютий » 8 » Гречана бабка з підливою
01:20
Гречана бабка з підливою
Борошно гречане
Яйця 6 штук
Цукор 9 столових ложок
Масло вершкове 8 столових ложок
Сухарі панірувальні 2 столові ложки
Фруктовий сік 3 склянки

Сахара 6 ложок і 6 ложок розм'яклого масла добре розтерти, додати жовтки, розмішати. Ввести збиті білки та додавати борошно потроху, помішуючи. Тісто має стати подібне до густої сметани.

Формочку змастити маслом, посипати сухарями, поставити в духовку випікатися. Сік проварити із залишком цукру для отримання сиропу. Бабку при подачі на стіл поливати сиропом.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 504 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz