Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Середа, 22.11.2017, 21:36
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Травень » 20 » Глазур для оздоблення тортів
10:04
Глазур для оздоблення тортів

(солодкі страви, оздоблення)
Для оздоблення тортів і тістечок часто використовують різні глазурі.
Білок 1 штука
Цукрова пудра 1 стакан
Лимонна кислота на кінчику ножа або оцет 5 крапель

Від жовтка акуратно відокремити білок і поставити в холодильник для охолодження. Посуд в який ви його будете виливати повинен бути ідеально чистим.

Спочатку збити білок в пишну піну. Потім, поступово додати цукрову пудру, збити до пишної маси. В середині збивання додати в глазур кислоту. Можна підфарбувати харчовими барвниками, натертою цедрою апельсина, парою крапель соку буряка чи моркви.

ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1039 | Додав: Даша | Теги: солодкі страви, рецепти, випічка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz