Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Четвер, 18.04.2024, 20:21
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 9 » Баранина з чорносливом
22:58
Баранина з чорносливом
Баранина 1 кг
Жир 3 столових ложки
Чорнослив 500 грам
Томат 3 столових ложки
Цибуля 2 штуки
Борошно 1 чайна ложка
Цукор 1 столова ложка
Кориця 2 грами
Гвоздика 10 штук
Оцет 1,5 столової ложки
Бульйон 2 склянки

Приготувати бульйон, можна овочевий. Баранину нарізати невеликими шматочками, грам по 50, покласти на розігріту з жиром сковороду, посолити й обсмажити. М'ясо перекласти в казан, додати томат і нарізану цибулю, залити бульйоном (можна не весь виливати) і тушкувати до 30 хвилин.

Чорнослив промити, додати до баранини, ввести злегка обсмажене борошно, тушкувати до готовності. Якщо рідини буде мало, то можна підлити ще бульйону. За 10 хвилин до готовності додати оцет, цукор, гвоздику й корицю.

Подавати шматочки м'яса з чорносливом, поливаючи рідиною, що виділялася при тушкуванні.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 877 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz